Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Pihapuuhasteluja

20.04.2013, kristallisydan

Tänään tuntui ensimmäisen kerran ihan oikealta keväältä! Viime viikon vesisateet sulattivat lumet tehokkaasti ja aurinko paistaa pilvien raosta. Ihanaa! Pääsimme ensimmäisen kerran tänä vuonna siistimään pihaa talven jäljiltä. Kannoimme osan pihakalusteista ulos ja keräsin talvikranssit ja havukoristeet säilöön odottamaan ensi talvea. Haravoin pikkuruisen pihamme ja kyllä sitä haravoitavaa riitti myös pienessä pihassa 🙂 Viime syksynä istuttamani tulppaanitkin olivat alkaneet nousta kukkapenkistä. Hienoa nähdä työn tuloksia! Nyt harmittaa vain, etten laittanut niitä useampaan paikkaan ja enemmän, jotta piha olisi saanut vähän väriä kevääseen.

Terassikalusteet odottavat käyttöä

Ensimmäiset tulppaanit nousevat jo!

Viime kesänä parvekkeelta napattu kuva pihastamme. Piha on vielä kuin tyhjä kangas, johon tänä vuonna pitäisi maalata väriä. Näiden kahden vuoden aikana olemme keskittyneet lähinnä sisätiloihin. Puutarhatyöt ovat vielä opettelun asteella mutta visioita mielessä on kyllä. Nyt ne pitäisi vain osata toteuttaakin 🙂



Kevätsiivouksen jälkeen olikin molemmilla jo kova nälkä ja teimme helpon ja nopean kanawokin, suosittelen kokeilemaan!


KANA-NUUDELIWOKKI

Paista  maustamattomat kanasuikaleet öljyssä kuumassa pannussa,

lisää joukkoon pilkottu paprika ja kesäkurpitsa. Kääntele  hetken aikaa ja lisää suikaloitu kiinankaali.

Kun kiinankaali on kutistunut pieneksi, lisää joukkoon keitetyt nuudelit ja cashew-pähkinöitä ja kääntele hetken aikaa,

Kaada joukkoon runsaasti sweet-chili kastiketta ja sekoita. Tarjoa välittömästi.

******

Ruokaa laitettaessa on hyvä että mausteet ja ainekset ovat helposti käsien ulottuvilla. Siksi ryhmittelenkin usein tarjottimien päälle erilaisia kokonaisuuksia ruoka-aineista  tai mausteista kauniisiin astioihin ja niin ne myös näyttävät kauniilta.

Kristallipullossa pidän usein etikkaa.


Sipulit säilyvät hyvin kukkaruukussa.

Namitarjottimen herkut vaihtelevat kausittain.

Hedelmävati tuo väriä keittiöön.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *